Salut, eu sunt costi marinescu

Trainer si fondator Logical Training

Despre mine

Incepand cu anul 2006, am ocupat diverse pozitii in cadrul unor companii cunoscute in agricultura romaneasca.
  Am coordonat activitatea unei echipe de vanzari in cadrul unui lanț de fitofarmacii dezvoltat in regiunea Oltenia, am fost reprezentant tehnico-comercial al unor companii multinationale producatoare de seminte, fertilizanti si utilaje agricole, dupa care am coordonat echipa de vanzari si am gestionat un portofoliu consistent de clienti, din pozitia de director vanzari al unei firme de distributie input-uri agricole, in zona de sud a tarii.
 Provocarile zilnice din acest domeniu, create de dinamica pietei, concurenta acerba, evolutia tehnologica, m-au determinat sa evoluez constant, atat din punct de vedere tehnic, cat si in ceea ce priveste abilitatile de comunicare si vanzari.
  Incepând din anul 2014, din necesitatea de a ajuta o parte din noii colegi sa dezvolte abilitati si deprinderi noi in acest domeniu, am observat ca modul in care transmit informatii tehnice si comerciale catre oamenii cu care interactionez, nu numai ca le  face placere, dar au avut si rezultate favorabile, lucru evidentiat de evolutia rapida in cariera, a persoanelor respective.
  In anul 2016 mi-am propus ca intr-o zi sa devin formator de specialisti in agribusiness, aceasta fiind o preocupare pe care simteam ca imi va aduce o deosebita satisfactie la nivel emotional si profesional. 
  Doi ani mai tarziu, am inceput pregatirea necesara pentru a performa in acest domeniu: studii de masterat in consultanta agricola, cursuri pentru obtinerea unui certificat acreditat de formator, cursuri de management, cursuri de comunicare in afaceri, specializare ca si consilier dezvoltare personala.
 Dupa mai multe cursuri predate intern, in cadrul companiei de distributie la care activam, catre echipa de vanzari, am hotărât să înfiintez o firma specializata pe training-uri in domeniul agricol si am continuat aceasta activitate, la un nivel de competenta  certificat si autorizat.

CLIENTI CARE AU AVUT INCREDERE IN MINE